Can you Wear Hey Dudes with Joggers? For a Casual yet Stylish Look

Kan du bruke Hey Dudes med joggere? for en uformell, men stilig look

Venker du å bruke Hey Dudes med Joggers sportsbukser? Vel, la oss fortelle deg at det ikke er vanlig å bruke begge deler. Du ser kanskje knapt folk velge begge deler samtidig.

Men vi tenker dristig.

Du bør definitivt bruke Hey Dudes med joggere. Begge er superkomfortable og enkle å ha på seg. Du kan prøve begge deler på en uformell utflukt eller under en tur.

Men hvis du vil ha et stilig utseende, så har vi også noen enkle tips til deg. Hold deg til slutten, mens vi forklarer hvordan du kan se kul ut med Hey Dudes and Joggers.

Nøkkelpoeng

  • Hey Dudes og joggere er perfekte for en uformell, komfortabel stil.
  • Material som ikke stemmer overens, kan sette antrekket ut av balansen.
  • Sokkhøyde betyr noe - sokker som ikke vises, fungerer vanligvis best.
  • Vurder alltid været når du velger denne kombinasjonen.
  • Sørg for at antrekket ditt passer til anledningen.

Å bruke Hey Dudes med joggere er et godt valg, men det er så mange andre måter å style dem på. Oppdag flere ideer i Hvordan style Hey Dude Shoes: The Ultimate Guide.

Kan du bruke Hey Dudes med joggere?

Ja, du kan bruke Hey Dudes med joggere. Vi har prøvd det, og det fungerer utmerket. Vi prøvde forskjellige joggebukser med Hey Dude sneakers og så stilige ut hver gang. Faktisk sa noen av teammedlemmene våre at de ville prøve denne kombinasjonen hver gang de skulle jogge.

Men det er ikke det. En annen ting vi la merke til var hvor enkelt det var å bruke både joggere og Hey Dudes. 

La oss lese alle fordelene ved å bruke Hey Dude-sko med joggere i detalj.

Fordeler med å bruke Hey Dudes med joggere

Dette er grunnen til at vi synes Hey Dude-Joggers-kombinasjonen er en god idé.

Komfort som varer

Komfort er viktig. Vi anbefaler aldri folk å bruke slike sko som føles røffe. Heldigvis fant vi at Hey Dudes var myk og pustende. Vi brukte dem i timevis og føttene våre var glade hele dagen. 

Logical Position har også laget en detaljert casestudie på den. I følge dem er Hey Dude-sko lette, komfortable og allsidige. Derfor er de i ferd med å bli et toppvalg for de som leter etter rimelig, men stilig fottøy. 

I denne casestudien ble nesten hver Hey Dude-sko rost. Logisk posisjon nevnte spesielt tursko, vannsko og arbeidssko.

I tillegg, hvis du leser anmeldelser av Hey Dude sko, vil du legge merke til at mange mennesker har berømmet komfortnivået.

På samme måte elsker folk joggebukser på grunn av hvor komfortable de er. 

Så når du bruker joggebukse og Hey Dude sammen, vil du føle deg lett.

Enkel å ha på seg

Vi liker hvor enkelt det er å bruke Hey Dudes med joggere. Det er ikke nødvendig å bruke tid på å tenke på hva du skal ha på deg. Bare ta tak i Hey Dudes, ta på deg noen joggere, og du er klar. Dette antrekket fungerer for: 

  • Løper ærend.
  • Møte venner.
  • Bare henger sammen.

S&P Global Market Intelligence har laget en interessant rapport om det. Ifølge den blir Hey Dude berømt i USA hvert år.Og det forventes å se mer etterspørsel i de regionene der Crocs er populært.

Enkel stil

Å se bra ut trenger ikke å være vanskelig. Vi liker hvordan denne kombinasjonen gir oss et rent, enkelt utseende. Det er ikke fancy, men det er stilig nok for uformelle omgivelser. 

La oss nå diskutere den beste tiden å bruke Hey Dude-sko med joggere.

Den beste tiden å bruke Hey Dudes med joggere

Her er når vi synes dette antrekket er et godt valg.

  • Uformelle utflukter: Vi foreslår at du bruker Hey Dudes og joggere for alle de uformelle utfluktene. Den er komfortabel og enkel, noe som gjør den perfekt for hverdagsbruk.
  • Reise: Denne kombinasjonen er også flott for reiser. Hei dudes er enkle å ta på og av. På samme måte er joggere komfortable for lange turer.
  • Athleisure: Hvis du er interessert i athleisure-trenden, passer Hey Dudes med joggere rett inn. Hvorfor? Vel, det er både praktisk og stilig.

Nå lurer kanskje mange av dere på hvorfor Hey Dudes går så bra med joggere. Hva er grunnen? Vel, ikke bekymre deg. Vi har svaret.

Hvorfor Hey Dudes og joggere fungerer godt sammen?

Hei dudes og joggere er en perfekt kombinasjon, og det er tre hovedgrunner bak det:

  • Uformell stemning
  • Allsidighet
  • Enkel å matche.

La oss lese detaljene.

Casual Vibe

Etter vår mening har både Hey Dudes og joggere en tilbakelent stil. Joggers har et sporty utseende og Hey Dudes matcher denne stilen perfekt. Derfor lager de et flott antrekk for enhver hverdag.

Allsidig stil

En annen grunn til at Hey Dudes og joggere ser så flotte ut sammen, er at de er allsidige. Euromonitor International har snakket om det i detalj. Ifølge dem tilbyr Hey Dude stiler som passer for ulike uformelle omgivelser. Det er derfor folk av enhver smak kjøper skoene sine.

Det er sant at Hey Dudes kommer i mange farger og materialer. Derfor kan du enkelt finne et par som passer til alle joggere du har.

Vår erfaring er at du heller ikke trenger mange forskjellige klær. Bare noen få par Hey Dudes og joggere kan gi deg mange alternativer. 

Enkel å matche

Noe av det beste med Hey Dudes og joggere er hvor enkle de er å matche. Begge er enkle i design, så de fungerer godt sammen. Du trenger ikke å bekymre deg for om de ser bra ut sammen – det gjør de bare.

Dette gjør det veldig enkelt å kle på seg. Du kan ta tak i Hey Dudes og joggere, og du vet at du vil se bra ut.

Selv om Hey Dudes ser bra ut med joggere, har du tenkt på å kombinere dem med shorts? Finn ut om det fungerer i Blir du Hey Dude med shorts? Svaret avslørt.

Stylingtips for å bruke Hey Dudes med joggere

For å style Hey Dudes med joggere, har vi noen førsteklasses tips til deg. Vi har prøvd alle disse og har funnet at resultatene er fantastiske. Faktisk er sjansen stor for at du kanskje ikke har lest disse tipsene noe sted før.

La oss ta en titt:

Velg monterte joggebukser

Når du har på deg Hey Dudes med joggere, er det viktig å velge joggere som sitter godt. Joggere som er for løse kan få antrekket ditt til å se slurvete ut. 

Etter vår mening gir tilpassede joggere et renere utseende. 

Her er et tips: Finn joggere som er komfortable, men ikke for posete. De bør avsmalne litt ved ankelen for å vise frem Hey Dudes.

Hold deg til nøytrale farger

Vi har prøvd mange farger og kan nå si at du bør gå for de nøytrale. Hvorfor? Vel, det er fordi farger som svart, grå, marineblå og beige er enkle å mikse og matche. Vi la også merke til at de også får et antrekk til å se mer polert ut. 

Så, når du holder deg til nøytrale toner, er det vanskelig å gå galt. 

Her er våre anbefalinger:

Anledning

Antrekksforslag

Uformell lunsj

Sorte joggere og grå Hey Dudes

Helgutflukt

Olive joggere og beige Hey Dudes

Løper ærend

Marine joggere og svarte Hey Dudes

Stranddag

Lysegrå joggere og hvite Hey Dudes

Flott dato

Kulljoggere og brunfarge Hei dudes

Reise

Mørkegrønne joggere og brune Hey Dudes

BBQ med venner

Khaki joggere og lysegrå Hey Dudes

Tilfeldig kontordag

Grå joggere og svarte Hey Dudes

Par sammen med uformelle topper

Overdelen du velger å bruke med Hey Dudes og joggere bør matche den uformelle stemningen i antrekket ditt. Vi synes T-skjorter, hettegensere og enkle gensere er gode alternativer.

Her vil vi understreke at du bør unngå kledelige eller altfor formelle topper. Årsaken? De ser bare ikke bra ut.

Etter vår mening er en enkel t-skjorte et klassisk valg som alltid fungerer.

Legg til lag for ekstra stil

Merk ordene våre: Å legge til lag kan gjøre antrekket ditt mer interessant. Vi anbefaler at du velger en av disse: 

  • En jakke
  • Vest
  • Flanellskjorte.
  • Htegensere med glidelås.

Tilsvarende kan tilbehør som en klokke hjelpe deg med å se bedre ut. Andre anbefalinger er: 

  • Et armbånd
  • En enkel hette 
  • En baseballcap 
  • Et minimalistisk kjede.

Velg de riktige sokkene

I følge moteeksperter fungerer lave sokker eller sokker som ikke vises best med Hey Dudes. De har også gitt grunnen. Sokker med lavt snitt eller ikke-show holder fokus på skoene.

Etter vår mening kan no-show sokker gi et rent utseende.

Velg monokromatisk utseende

En enkel måte å se bra ut på er å ha på seg et monokromatisk antrekk. Dette betyr at skjorten, joggebuksene og skoene dine har samme farge.

Hvis du for eksempel bruker svarte Hey Dudes, svarte joggebukser og en mørk t-skjorte, vil du ha et elegant, moderne utseende.

Balanser proporsjonene dine

Tenk på proporsjoner når du setter sammen antrekket ditt. Hvis joggebuksene dine er tilpasset, kan du gå for en litt løsere topp. Hvis joggebuksene dine er løse, anbefaler vi å velge en mer tilpasset topp. 

Her er et eksempel: En tilpasset hettegenser med koniske joggere og Hey Dudes.

Hvilke vanlige feil bør du unngå når du bruker Hey Dudes med joggere?

Når de har på seg Hey Dudes med joggere, gjør folk mange feil. I noen tilfeller kan disse feilene føre til mye forlegenhet. Derfor bestemte vi oss for å skrive en egen del om hvilke ting de fleste gjør feil.

Her er detaljene:

Velge feil sokkehøyde

Å bruke feil sokk med Hey Dudes kan forstyrre antrekket ditt. Vi har funnet ut at sokker som er for høye kan se vanskelige ut. De ser sikkert merkelige ut hvis de stikker ut over toppen av skoene dine. 

På den annen side kan det å ikke bruke sokker i det hele tatt forårsake ubehag. Folk som må stå stående har fortalt oss at det å ikke bruke sokker kan forårsake irritasjon. Så hvis du er kokk, politimann osv., velg den riktige sokken.

Etter vår mening er det beste alternativet å velge no-show sokker. Vi har diskutert dette ovenfor at no-show sokker kan holde føttene dine komfortable uten å ødelegge utseendet ditt.

Men hvis du foretrekker "synlige" sokker, sørg for at de ikke er for høye. På samme måte bør du også sørge for at de utfyller antrekket ditt. 

Vær oppmerksom på sokkehøyde kan hjelpe deg med å unngå en vanlig feil som mange ikke tenker på.

Ignorerer skopleie

En annen vanlig feil er å ignorere omsorgen for Hey Dudes. Merk at disse skoene trenger litt oppmerksomhet. Å ha på seg skitne eller utslitte Hey Dudes kan ødelegge det generelle utseendet til antrekket ditt (uansett hvor godt du styler det).

For å holde skoene dine friske, sørg for å rengjøre dem regelmessig. 

  • Hvis dine Hey Dudes er laget av lerret, foreslår vi flekkrengjøring med en fuktig klut. 
  • For semsket skinn kan en spesiell børste bidra til å opprettholde teksturen. 

Ikke glem å la dem lufte ut etter bruk for å unngå lukt.

Iført altfor fete utskrifter

Når du skal kle på deg, kan det være morsomt å bruke klær med store, dristige mønstre. Men noen ganger kan det hende at disse mønstrene ikke ser bra ut med dine Hey Dudes-sko. Hei dudes har en avslappet, enkel stil.

Hvis du virkelig liker å bruke trykk, anbefaler vi å velge de som er små (og ikke for prangende). 

Ikke med tanke på været

Etter vår mening er det en feil å ignorere været når du har på deg Hey Dudes og joggere.Hey Dudes er lette og pustende, noe som gjør dem flotte i varmt vær. De er imidlertid ikke det beste valget for kalde eller regnfulle dager. 

Hvis du bruker dem under feil forhold kan du gjøre føttene dine kalde eller våte (noe som aldri er gøy).

Så du bør alltid sjekke været før du drar ut. Hvis det er kaldt eller vått, bør du vurdere å bytte ut Hey Dudes med noe mer værtilpasset. 

Passer ikke anledningen

Før du går ut, tenk på hvor du skal. Husk at Hey Dudes og Joggers er et godt valg for uformelle omgivelser. De er imidlertid ikke egnet for mer formelle arrangementer eller steder. 

Vi anbefaler ikke å bruke Hey Dudes med joggere hvis du skal:

  • Bryllup
  • Begravelser
  • Black-Tie-gallaer
  • Forretningsmøter
  • Jobbintervjuer
  • Prisutdelinger
  • Uteksaminering
  • Teater eller opera
  • Veldedighetsballer
  • Formelle middager
  • Kirketjenester
  • Diplomatiske begivenheter
  • Rettsoppmøter
  • Red Carpet-arrangementer
  • Forlovelsesparter
  • Proms
  • Banketter
  • Fancy restaurantmiddager
  • Politiske hendelser
  • Militære seremonier.

Det er alt.

Hvis du styler Hey Dudes med joggere, vil du kanskje se hvordan de fungerer med jeans også. Få flere stiltips i Blir du Hey Dudes med jeans?

Siste ord

Opsummert er det et godt valg å bruke Hey Dudes med joggere. Det er imidlertid avgjørende at du velger de monterte joggebuksene. Dessuten bør du holde deg til nøytrale farger. Du bør unngå manglende samsvarende materialer og altfor dristige utskrifter.

Husk at Hey Dude-Jogger-kombinasjonen kun er egnet for uformelle utflukter. Ikke bruk dem på noen formelle arrangementer vi har diskutert ovenfor.

Venker du å bruke Hey Dudes med Joggers sportsbukser? Vel, la oss fortelle deg at det ikke er vanlig å bruke begge deler. Du ser kanskje knapt folk velge begge deler samtidig.

Men vi tenker dristig.

Du bør definitivt bruke Hey Dudes med joggere. Begge er superkomfortable og enkle å ha på seg. Du kan prøve begge deler på en uformell utflukt eller under en tur.

Men hvis du vil ha et stilig utseende, så har vi også noen enkle tips til deg. Hold deg til slutten, mens vi forklarer hvordan du kan se kul ut med Hey Dudes and Joggers.

Nøkkelpoeng

  • Hey Dudes og joggere er perfekte for en uformell, komfortabel stil.
  • Material som ikke stemmer overens, kan sette antrekket ut av balansen.
  • Sokkhøyde betyr noe - sokker som ikke vises, fungerer vanligvis best.
  • Vurder alltid været når du velger denne kombinasjonen.
  • Sørg for at antrekket ditt passer til anledningen.

Å bruke Hey Dudes med joggere er et godt valg, men det er så mange andre måter å style dem på. Oppdag flere ideer i Hvordan style Hey Dude Shoes: The Ultimate Guide.

Kan du bruke Hey Dudes med joggere?

Ja, du kan bruke Hey Dudes med joggere. Vi har prøvd det, og det fungerer utmerket. Vi prøvde forskjellige joggebukser med Hey Dude sneakers og så stilige ut hver gang. Faktisk sa noen av teammedlemmene våre at de ville prøve denne kombinasjonen hver gang de skulle jogge.

Men det er ikke det. En annen ting vi la merke til var hvor enkelt det var å bruke både joggere og Hey Dudes. 

La oss lese alle fordelene ved å bruke Hey Dude-sko med joggere i detalj.

Fordeler med å bruke Hey Dudes med joggere

Dette er grunnen til at vi synes Hey Dude-Joggers-kombinasjonen er en god idé.

Komfort som varer

Komfort er viktig. Vi anbefaler aldri folk å bruke slike sko som føles røffe. Heldigvis fant vi at Hey Dudes var myk og pustende. Vi brukte dem i timevis og føttene våre var glade hele dagen. 

Logical Position har også laget en detaljert casestudie på den. I følge dem er Hey Dude-sko lette, komfortable og allsidige. Derfor er de i ferd med å bli et toppvalg for de som leter etter rimelig, men stilig fottøy. 

I denne casestudien ble nesten hver Hey Dude-sko rost. Logisk posisjon nevnte spesielt tursko, vannsko og arbeidssko.

I tillegg, hvis du leser anmeldelser av Hey Dude sko, vil du legge merke til at mange mennesker har berømmet komfortnivået.

På samme måte elsker folk joggebukser på grunn av hvor komfortable de er. 

Så når du bruker joggebukse og Hey Dude sammen, vil du føle deg lett.

Enkel å ha på seg

Vi liker hvor enkelt det er å bruke Hey Dudes med joggere. Det er ikke nødvendig å bruke tid på å tenke på hva du skal ha på deg. Bare ta tak i Hey Dudes, ta på deg noen joggere, og du er klar. Dette antrekket fungerer for: 

  • Løper ærend.
  • Møte venner.
  • Bare henger sammen.

S&P Global Market Intelligence har laget en interessant rapport om det. Ifølge den blir Hey Dude berømt i USA hvert år.Og det forventes å se mer etterspørsel i de regionene der Crocs er populært.

Enkel stil

Å se bra ut trenger ikke å være vanskelig. Vi liker hvordan denne kombinasjonen gir oss et rent, enkelt utseende. Det er ikke fancy, men det er stilig nok for uformelle omgivelser. 

La oss nå diskutere den beste tiden å bruke Hey Dude-sko med joggere.

Den beste tiden å bruke Hey Dudes med joggere

Her er når vi synes dette antrekket er et godt valg.

  • Uformelle utflukter: Vi foreslår at du bruker Hey Dudes og joggere for alle de uformelle utfluktene. Den er komfortabel og enkel, noe som gjør den perfekt for hverdagsbruk.
  • Reise: Denne kombinasjonen er også flott for reiser. Hei dudes er enkle å ta på og av. På samme måte er joggere komfortable for lange turer.
  • Athleisure: Hvis du er interessert i athleisure-trenden, passer Hey Dudes med joggere rett inn. Hvorfor? Vel, det er både praktisk og stilig.

Nå lurer kanskje mange av dere på hvorfor Hey Dudes går så bra med joggere. Hva er grunnen? Vel, ikke bekymre deg. Vi har svaret.

Hvorfor Hey Dudes og joggere fungerer godt sammen?

Hei dudes og joggere er en perfekt kombinasjon, og det er tre hovedgrunner bak det:

  • Uformell stemning
  • Allsidighet
  • Enkel å matche.

La oss lese detaljene.

Casual Vibe

Etter vår mening har både Hey Dudes og joggere en tilbakelent stil. Joggers har et sporty utseende og Hey Dudes matcher denne stilen perfekt. Derfor lager de et flott antrekk for enhver hverdag.

Allsidig stil

En annen grunn til at Hey Dudes og joggere ser så flotte ut sammen, er at de er allsidige. Euromonitor International har snakket om det i detalj. Ifølge dem tilbyr Hey Dude stiler som passer for ulike uformelle omgivelser. Det er derfor folk av enhver smak kjøper skoene sine.

Det er sant at Hey Dudes kommer i mange farger og materialer. Derfor kan du enkelt finne et par som passer til alle joggere du har.

Vår erfaring er at du heller ikke trenger mange forskjellige klær. Bare noen få par Hey Dudes og joggere kan gi deg mange alternativer. 

Enkel å matche

Noe av det beste med Hey Dudes og joggere er hvor enkle de er å matche. Begge er enkle i design, så de fungerer godt sammen. Du trenger ikke å bekymre deg for om de ser bra ut sammen – det gjør de bare.

Dette gjør det veldig enkelt å kle på seg. Du kan ta tak i Hey Dudes og joggere, og du vet at du vil se bra ut.

Selv om Hey Dudes ser bra ut med joggere, har du tenkt på å kombinere dem med shorts? Finn ut om det fungerer i Blir du Hey Dude med shorts? Svaret avslørt.

Stylingtips for å bruke Hey Dudes med joggere

For å style Hey Dudes med joggere, har vi noen førsteklasses tips til deg. Vi har prøvd alle disse og har funnet at resultatene er fantastiske. Faktisk er sjansen stor for at du kanskje ikke har lest disse tipsene noe sted før.

La oss ta en titt:

Velg monterte joggebukser

Når du har på deg Hey Dudes med joggere, er det viktig å velge joggere som sitter godt. Joggere som er for løse kan få antrekket ditt til å se slurvete ut. 

Etter vår mening gir tilpassede joggere et renere utseende. 

Her er et tips: Finn joggere som er komfortable, men ikke for posete. De bør avsmalne litt ved ankelen for å vise frem Hey Dudes.

Hold deg til nøytrale farger

Vi har prøvd mange farger og kan nå si at du bør gå for de nøytrale. Hvorfor? Vel, det er fordi farger som svart, grå, marineblå og beige er enkle å mikse og matche. Vi la også merke til at de også får et antrekk til å se mer polert ut. 

Så, når du holder deg til nøytrale toner, er det vanskelig å gå galt. 

Her er våre anbefalinger:

Anledning

Antrekksforslag

Uformell lunsj

Sorte joggere og grå Hey Dudes

Helgutflukt

Olive joggere og beige Hey Dudes

Løper ærend

Marine joggere og svarte Hey Dudes

Stranddag

Lysegrå joggere og hvite Hey Dudes

Flott dato

Kulljoggere og brunfarge Hei dudes

Reise

Mørkegrønne joggere og brune Hey Dudes

BBQ med venner

Khaki joggere og lysegrå Hey Dudes

Tilfeldig kontordag

Grå joggere og svarte Hey Dudes

Par sammen med uformelle topper

Overdelen du velger å bruke med Hey Dudes og joggere bør matche den uformelle stemningen i antrekket ditt. Vi synes T-skjorter, hettegensere og enkle gensere er gode alternativer.

Her vil vi understreke at du bør unngå kledelige eller altfor formelle topper. Årsaken? De ser bare ikke bra ut.

Etter vår mening er en enkel t-skjorte et klassisk valg som alltid fungerer.

Legg til lag for ekstra stil

Merk ordene våre: Å legge til lag kan gjøre antrekket ditt mer interessant. Vi anbefaler at du velger en av disse: 

  • En jakke
  • Vest
  • Flanellskjorte.
  • Htegensere med glidelås.

Tilsvarende kan tilbehør som en klokke hjelpe deg med å se bedre ut. Andre anbefalinger er: 

  • Et armbånd
  • En enkel hette 
  • En baseballcap 
  • Et minimalistisk kjede.

Velg de riktige sokkene

I følge moteeksperter fungerer lave sokker eller sokker som ikke vises best med Hey Dudes. De har også gitt grunnen. Sokker med lavt snitt eller ikke-show holder fokus på skoene.

Etter vår mening kan no-show sokker gi et rent utseende.

Velg monokromatisk utseende

En enkel måte å se bra ut på er å ha på seg et monokromatisk antrekk. Dette betyr at skjorten, joggebuksene og skoene dine har samme farge.

Hvis du for eksempel bruker svarte Hey Dudes, svarte joggebukser og en mørk t-skjorte, vil du ha et elegant, moderne utseende.

Balanser proporsjonene dine

Tenk på proporsjoner når du setter sammen antrekket ditt. Hvis joggebuksene dine er tilpasset, kan du gå for en litt løsere topp. Hvis joggebuksene dine er løse, anbefaler vi å velge en mer tilpasset topp. 

Her er et eksempel: En tilpasset hettegenser med koniske joggere og Hey Dudes.

Hvilke vanlige feil bør du unngå når du bruker Hey Dudes med joggere?

Når de har på seg Hey Dudes med joggere, gjør folk mange feil. I noen tilfeller kan disse feilene føre til mye forlegenhet. Derfor bestemte vi oss for å skrive en egen del om hvilke ting de fleste gjør feil.

Her er detaljene:

Velge feil sokkehøyde

Å bruke feil sokk med Hey Dudes kan forstyrre antrekket ditt. Vi har funnet ut at sokker som er for høye kan se vanskelige ut. De ser sikkert merkelige ut hvis de stikker ut over toppen av skoene dine. 

På den annen side kan det å ikke bruke sokker i det hele tatt forårsake ubehag. Folk som må stå stående har fortalt oss at det å ikke bruke sokker kan forårsake irritasjon. Så hvis du er kokk, politimann osv., velg den riktige sokken.

Etter vår mening er det beste alternativet å velge no-show sokker. Vi har diskutert dette ovenfor at no-show sokker kan holde føttene dine komfortable uten å ødelegge utseendet ditt.

Men hvis du foretrekker "synlige" sokker, sørg for at de ikke er for høye. På samme måte bør du også sørge for at de utfyller antrekket ditt. 

Vær oppmerksom på sokkehøyde kan hjelpe deg med å unngå en vanlig feil som mange ikke tenker på.

Ignorerer skopleie

En annen vanlig feil er å ignorere omsorgen for Hey Dudes. Merk at disse skoene trenger litt oppmerksomhet. Å ha på seg skitne eller utslitte Hey Dudes kan ødelegge det generelle utseendet til antrekket ditt (uansett hvor godt du styler det).

For å holde skoene dine friske, sørg for å rengjøre dem regelmessig. 

  • Hvis dine Hey Dudes er laget av lerret, foreslår vi flekkrengjøring med en fuktig klut. 
  • For semsket skinn kan en spesiell børste bidra til å opprettholde teksturen. 

Ikke glem å la dem lufte ut etter bruk for å unngå lukt.

Iført altfor fete utskrifter

Når du skal kle på deg, kan det være morsomt å bruke klær med store, dristige mønstre. Men noen ganger kan det hende at disse mønstrene ikke ser bra ut med dine Hey Dudes-sko. Hei dudes har en avslappet, enkel stil.

Hvis du virkelig liker å bruke trykk, anbefaler vi å velge de som er små (og ikke for prangende). 

Ikke med tanke på været

Etter vår mening er det en feil å ignorere været når du har på deg Hey Dudes og joggere.Hey Dudes er lette og pustende, noe som gjør dem flotte i varmt vær. De er imidlertid ikke det beste valget for kalde eller regnfulle dager. 

Hvis du bruker dem under feil forhold kan du gjøre føttene dine kalde eller våte (noe som aldri er gøy).

Så du bør alltid sjekke været før du drar ut. Hvis det er kaldt eller vått, bør du vurdere å bytte ut Hey Dudes med noe mer værtilpasset. 

Passer ikke anledningen

Før du går ut, tenk på hvor du skal. Husk at Hey Dudes og Joggers er et godt valg for uformelle omgivelser. De er imidlertid ikke egnet for mer formelle arrangementer eller steder. 

Vi anbefaler ikke å bruke Hey Dudes med joggere hvis du skal:

  • Bryllup
  • Begravelser
  • Black-Tie-gallaer
  • Forretningsmøter
  • Jobbintervjuer
  • Prisutdelinger
  • Uteksaminering
  • Teater eller opera
  • Veldedighetsballer
  • Formelle middager
  • Kirketjenester
  • Diplomatiske begivenheter
  • Rettsoppmøter
  • Red Carpet-arrangementer
  • Forlovelsesparter
  • Proms
  • Banketter
  • Fancy restaurantmiddager
  • Politiske hendelser
  • Militære seremonier.

Det er alt.

Hvis du styler Hey Dudes med joggere, vil du kanskje se hvordan de fungerer med jeans også. Få flere stiltips i Blir du Hey Dudes med jeans?

Siste ord

Opsummert er det et godt valg å bruke Hey Dudes med joggere. Det er imidlertid avgjørende at du velger de monterte joggebuksene. Dessuten bør du holde deg til nøytrale farger. Du bør unngå manglende samsvarende materialer og altfor dristige utskrifter.

Husk at Hey Dude-Jogger-kombinasjonen kun er egnet for uformelle utflukter. Ikke bruk dem på noen formelle arrangementer vi har diskutert ovenfor.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Pete Oliveri

CEO / FORFATTER av Freaky Shoes®

Møt Pete Oliveri, den kreative kraften og drivende visjonæren bak Freaky Shoes. Pete, innfødt i New Jersey, er en dyktig amerikansk kunstner dedikert over 20 år til forbrukerproduktindustrien, og etterlater seg et uutslettelig preg på forskjellige domener som grafisk design og emballasjedesign, illustrasjon og produktutvikling. Hans ekstraordinære talent har gitt ham utmerkelser, inkludert den prestisjetunge Bio Comics Award for hans eksepsjonelle utviklingsarbeid for tegneserieinnhold. Imidlertid ligger Petes ultimate prestasjon i hans rolle som grunnlegger, administrerende direktør og kreative geni av Freaky Shoes.

1 av 3